Ћир   Lat   Eng

КАТЕГОРИЈЕ

Након регистрације изаберите категорију
како бисте гласали.

О ПРОЦЕСУ ГЛАСАЊА ПОТРОШАЧА:

Гласање за најбоље корпоративне и робне брендове се одвија на сајту www.najboljeizsrbije.rs, и траје до 6. новембра 2016. године.

Процес гласања је једноставан. Потрошачи се региструју на сајту акције, затим на своју е-мејл адресу добијају линк чијим се активирањем омогућава гласање. Свој глас потрошачи могу дати једном бренду или компанији у свакој од 24 категорије.

Кликом на слику/назив компаније или бренда, могуће је прочитати додатне  информације о учеснику, а редослед којим су учесници акције приказани је случајан и мења се сваки пут када се приступи категорији. На тај начин обезбеђујемо равномерну заступљеност и приказ свих учесника.

Након избора опције Гласај!, глас је додељен изабраном учеснику, након чега је могуће гласати у другим категоријама. Напомињемо да је могуће изабрати и опцију „Неки други бренд“  и тиме свој глас дати бренду који није пријављен у овогодишњој акцији, а за који сматрате да је најбољи. Једном додељен глас не може бити промењен.

 

ГЛАСАЊЕ:

Корак 1 - региструјте се.

Корак 2 - након регистрације одаберите категорију у којој желите да гласате. Списак категорија се налази са леве стране странице.

Напомена: Уколико се пријављујете са налога на друштвеним  мрежама  није потребна регистрација.

 

Хвала вам што учествујете у акцији “Најбоље из Србије 2016”.

За све додатне информације можете се обратити Привредној комори Србије.

 

 

 

 

ОРГАНИЗАТОРИ

 

 

Контактирајте нас и пратите на друштвеним мрежама.

ПОСТАВИТЕ ПИТАЊЕ

Invalid email address.
Please type your full name.