Ћир   Lat   Eng

Оцена корисника:  4 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна
 

О акцији

Привредна комора Србије у сарадњи са Министарством трговине, туризма и телекомуникација и ове године покреће акцију „Најбоље из Србије“, у оквиру које ће бити изабрани најуспешнији робни и корпоративни брендови на домаћем тржишту, као и најбољи извозници, манифестације и стартап предузећа. У акцији могу да учествују сва предузећа која послују у Србији, конкуришући за признање у одређеним категоријама, зависно од делатности, порекла предузећа и бренда.

Од почетка акције прошло је 12 година. Сада већ давне 2004. године покренута је акција под називом „Најбоље робне марке Србије“, која од 2008. године мења назив у „Најбоље из Србије”, како би се проширио опсег номинација. Основни циљ због којег је покренута био је допринос афирмацији домаћих компанија и производа који су по квалитету, цени и осталим елементима, равноправни светским конкурентима. Организатори дуги низ година били су Привредна комора Србије, Министарство трговине, туризма и телекомуникација (као и претходна надлежна министарства за област трговине, потрошача и тржишта) и Привредни преглед. 

Пратећи модерне трендове, сугестије учесника и стање на тржишту, организатори су акцију унапређивали, како у погледу методологије, тако и са аспекта награда, категорија, начина номиновања, организовања завршне свечаности, коришћења симбола акције и читавог низа других аспеката. Да је акција наишла на добар одјек међу привредницима говори и податак да је од почетка, закључно са прошлогодишњом (једанаестом), номиновано 1.425 брендова у различитим категоријама, чему треба додати и преко 50 кандидата за избор у категоријама у којима се није спроводио стандардни поступак номинације (попут категорија личног бренда у функцији промоције Србије, избора јубиларних награда и специјалних за одређене догађаје, фондације и сл). 

У духу реформе коморског система и модернизације услуга, које имају за циљ да Комора буде ефикасан, прилагодљив и конкретан стуб ослонца српској привреди у свим њеним аспектима, награда „Најбоље из Србије 2016“ добија на додатној вредности.

Акција је ове године иновирана, како у погледу визулног идентитета, тако и у погледу дизајна веб сајта, комуникације путем друштвених мрежа, иновиране методологије и савремених начина гласања.

Пријављивање за учешће у акцији и даље остаје у потпуности бесплатно.

Признање „Најбоље из Србије 2016.” годину додељује се у 24 категорије .

Овогодишњи конкурс је отворен од 22. септембра 2016. године, када стартује пријављивање компанија за учешће у акцији „Најбоље из Србије 2016.” Пријава ће трајати до 14. октобра након чега следи гласање. Свечаност Најбоље из Србије 2016 одржаће се 2. фебурара 2017. године од 19 часова у Аули Конгресног центра Мастер Новосадског сајма.

Пријава се одвија овде

Пријављени учесници ће, као и до сада, бити рангирани према критеријумима утврђеним методологијом: на основу резултата гласања потрошача и стручне јавности, тржишно – финансијских параметара и оцена стручног жирија. 

Награда „Најбоље из Србије” је током свог постојања постала једно од најкредибилнијих признања, са провереном научном методологијом. Методологија избора је установљена и стално се иновира у сарадњи са професорима Економског факултета Универзитета у Београду. Објективност, стручност експерата у оцењивању, пословни резултати кандидата и оцене потрошача главне су карактеристике које потврђују веродостојност акције.

Током свих ових година у кампањама за „најбоље“ номиновано је на стотине брендова. Велико поверење стручне јавности и потрошача у избору „најбољих“, изузетна медијска пажња и веома посећене завршне свечаности додела награда, немерљив су допринос за најбоље брендове у Србији.

Јаки и афирмисани брендови су карактеристика јаких привреда и позивамо вас да нам се и ове године придружите и номинујете своје брендове или гласате за оне које сматрате најквалитетнијим!

 

 

 

ОРГАНИЗАТОРИ

 

 

Контактирајте нас и пратите на друштвеним мрежама.

ПОСТАВИТЕ ПИТАЊЕ

Invalid email address.
Please type your full name.