Ћир   Lat   Eng

Оцена корисника:  4 / 5

Звезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда активнаЗвезда неактивна
 

О претходним акцијама

Пре 12 година, сада већ давне 2004. године покренута је акција под називом „Најбоље робне марке Србије“, која од 2008. године мења назив у „Најбоље из Србије”, како би се проширио опсег номинација. Основни циљ због којег је покренута био је допринос афирмацији домаћих компанија и производа који су по квалитету, цени и осталим елементима, равноправни светским конкурентима.

Акција “Најбоље из Србије” је у претходном периоду наишла на добар одјек међу привредницима. О томе говори и податак да је од почетка акције, закључно са прошлогодишњом (једанаестом), номиновано 1.425 брендова у различитим категоријама, чему треба додати и преко 50 кандидата за избор у категоријама у којима се није спроводио стандардни поступак номинације (попут категорија личног бренда у функцији промоције Србије, избора најбољег петогодишњег бренда, специјалних награда за одређене догађаје, фондације и сл). 

Преко 200 брендова је освајало главне награде и признања (статуе) и са поносом су добитници користили знак „Најбоље из Србије“ као елемент престижа, кроз комуникацију, паковања, корпоративне брошуре и сл. Томе треба придодати и око 100 добитника награде Топ корнер, као и одређени број добитника похвала и повеља.

 

 

 

ОРГАНИЗАТОРИ

 

 

Контактирајте нас и пратите на друштвеним мрежама.

ПОСТАВИТЕ ПИТАЊЕ

Invalid email address.
Please type your full name.